Купи сега

Силата на витамин С

Витамин С вероятно е най-известният микроелемент. Той помага на организма да поддържа имунната система. Набавяме си го чрез храната, когато приемаме храни, богати на витамин С, като например пресни плодове и зеленчуци. Човешкият организъм не може да произвежда витамин С или да съхранява големи количества от него, поради което понякога може да е добре да вземем допълнително количество чрез прием на хранителна добавка с витамин С. Именно с това може да ни помогне Редоксон®*.

*- Витамин С подпомага нормалното функциониране на имунната система

Какво прави витамин С?

Витамин C помага на имунната Ви система да функционира нормално и спомага за намаляване на умората. Като антиоксидант, витамин С допринася и за защитата на Вашите клетки и спомага за тяхната нормална функция. Витамин С помага и за нормалното производство на колаген; колагенът представлява част от структурата на Вашите кости, зъби, венци и кожа. Витамин С играе важна роля в поддържането на тяхното здраве

Какво представлява цинкът и защо се нуждая от него?

Цинкът е микроелемент и също както витамин С, допринася за нормалното функциониране на имунната система, както и за защита на клетките от оксидативния стрес. Цинкът е необходим и за растежа и развитието. Присъства в множество храни (месо, риба, мляко, млечни и зърнени продукти), както и в някои хранителни добавки. Цинкът има разнообразни функции в тялото, включително допринася за нормалното функциониране на имунната система и деленето на клетките.

Защо витамин С и цинк?

В комбинацията от микроелементи Редоксон® витамин С и цинк се допълват взаимно, за да подпомогнат имунната система на Вашия организъм*. Витамин С и цинкът заедно подпомагат нормалното функциониране на кожата, а витамин С спомага за нормалното производство на колаген. Вашата кожа е първата защита на тялото, поради което е важно тя да бъде поддържана здрава!

Наред с това, витамин С и цинкът подпомагат другите защити: клетъчното делене и развитие и производството на антитела.

*Витамин C и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система.

Как Редоксон® помага на Вашата имунна система

Тялото Ви е снабдено с мощни естествени защити, а имунната Ви система разполага с множество начини за справяне със заплахите от бактерии и вируси. Можете да приемате допълнителни витамини и минерали, за да поддържате имунната си система. И точно тук се включва Редоксон®. Нашата гама от продукти с витамин С са разработени, така че да подпомагат имунната Ви система.*

Забързаният ни свят на бързо хранене и полу-готови храни, е предизвикателство да приемаме достатъчно количество плодове и зеленчуци, осигуряващи всички витамини и минерали, от които се нуждаем, за да подпомогнем напълно функциите на организма. Недостатъчният прием на витамини и минерали може да се отрази отрицателно върху имунната система и общото здраве.

*- Витамин С подпомага нормалното функциониране на имунната система

Редоксон® подпомага нормалното функциониране на имунната система

Нашата гама продукти за укрепване на имунитета се основава на ползите от витамин С и цинк, подбрани да подкрепят имунната система.* Необходимо е да се грижите за имунната си система. Дори и да не го усещате, имунната система работи 24 часа на ден. Точно както растението се нуждае от вода и светлина, така и имунната система има нужда от редовно хранене, за да поддържа защитните системи на тялото ви.

*Витамините C, A, D, E, B6 и B12, цинк, селен, желязо, мед и фолиева киселина допринасят за нормалната функция на имунната система.