В защита на здравето в целия свят

Нашата философия

Ние в Редоксон® считаме, че нищо не е по-важно от здравето. За всеки човек по света да бъде здрав е повече от нужда. Това е основно човешко право.

Специалисти по имунната система

Силната имунна система е от фундаментално значение за човешкото здраве. Ние сме специалисти по имунната система и всичко, към което се стремим, е да помагаме на хората да станат здрави и да поддържат здравето си.

Нашата мисия

Нашата мисия е да защитаваме здравето по света. Ето защо нашите продукти Редоксон® са специално създадени да поддържат отделните компонентите на Вашата имунна система, като дихателната система, червата, кожата и имунните клетки. Ние също сме предприели дългосрочна програма за работа в общността в целия свят. Нейната цел е да помага на хората да разберат значението на поддържането на добро здраве и да ги подкрепя в прилагането на това в практиката.

Да променим нещата и да осигурим по добра защита на здравето в целия свят

С настоящите инициативи в Еквадор и Мексико ние защитаваме общонстите по света, като обучаваме и работим за чистота, здраве, хигиена и безопасност. Ние сме спонсорирали почистването на местния парк в една община в Еквадор, за да помогнем да се пребори с болестите, причинени от боклуците. Ние също защитаваме жителите на един от най-големите градове в света, Мексико Сити, подкрепяки ги в борбата срещу безмълвните заплахи, които ежедневно застрашават техния имунитет, като им предоставяме подслон и достъп до продуктите Редоксон®.

Happy family

Подкрепа за Вашето здраве в продължение на повече от 80 години

Редоксон® помага за поддържане на здравето на хората в целия свят в продължение на повече от 80 години. През 1934 г. прокарахме пътя на първата хранителна добавка с витамин C в света и оттогава сме неизменни лидери. Днес ние предлагаме гама от иновативни продукти, предназначени да поддържат имунната система* и да ви помогнат да поддържате своето здраве.

*Витамин C и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система.